Palveluhinnasto


Hinnasto sisältää arkihinnat klo. 06-18:00, kysy rohkeasti lisää muista hinnoistamme


Palveluistamme voit hakea kotitalousvähennystä, joka on vuonna 2023 -60%. Katso lisätietoja kotitalousvähennyksestä osoitteessa: https://www.vero.fi -> kotitalousvähennys. Asiakkaan toiveesta autan täyttämään lomakkeen verotusta varten normaalilla kotikäyntihinnalla.

Esimerkki hinnasta kun palvelun tilaaja on oikeutettu alvittomaan palveluun 39€ sis. alv- alv 24% = 31,45€/ h

Hinta esim. kotitalousvähennyksen kanssa 39€ - 60% = 15,60€ / h


Huomaathan kun kotikäynnille tarvitaan / tilataan kaksi työntekijää on palvelun hinta kaksinkertainen. (Esim. 1h x 2 työntekijää = 2h mukaan laskutus ja 2h x 2 työntekijää = 4h laskutus). 

Siivousasiakkaat/ Pirha/ Palveluseteliasiakkaat/ Henkilökohtainen avustus: Ajanvarauksen peruutukset tehtävä viikkoa aiemmin, mikäli peruutus tapahtuu asiakkaasta riippumattomasta syystä esim. sairaalaan joutuminen on peruutusaika 24h, jolloin veloitamme vain puolet varatusta kotikäynnistä (-50%). Ajanvaraukset pyritään sopimaan 2 viikkoa etukäteen, hyvän palvelulaadun varmistamiseksi ja työntekijöiden saatavuuden varmistamiseksi. 

Kotihoito

Hyvän laadun takaamiseksi emme tee alle 15 minuutin kotikäyntejä.
15 minuutin kotikäynnin arvonlisäverollinen hinta on 9,75 euroa.

Henkilökohtainen avustus ja /- tai asiointiapu


Esimerkiksi:

Lääkäri/ apteekkikäynti/ kampaaja/ jalkahoitaja ym. tapaamiset kätevästi ja turvallisesti yhdessä avustajan kanssa.  

Kaupassa käyntiin apua, sekä ostoksien tekemiseen. Kodin ylläpitotöitä yhdessä tehden.

Hyvinvoinnin ylläpitäminen on helppoa yhdessä kokeneen avustajan kanssa, ulkoilemme ja jumppaamme mielellämme yhdessä asiakkaan kanssa. Autamme mielellämme myös kodin ja pihan ylläpitotöissä ja teemme näitä myös yhdessä asiakkaidemme kanssa.

Harrastuksiin ja virkistäytymiseen (avustaja tukena ja turvanasi koko matkan ajan.)


31,45€ + alv. 24%/ h

Lapsiperheiden  kotipalvelu

Hinta sis. 1-2 hoidettavaa lasta

31,45€ + alv. 24%/ h

Omaishoitajan sijaisuus/ palveluseteliasiakkaat

(Tarkempi hinnasto löytyy parasta palvelua alustalta)

Alviton hinta 41,66€/ h (125€ palveluseteli sis. 3h alvitonta kotiapua, ilman lisäkuluja kilometreistä tms.)


Lähihoitajan kotikäynti

Kotihoivapalvelut

-RR ja Kg seuranta

-Sokerin mittaukset

- Suihkuapu

- Haavanhoito ja lääkkeenoton seuranta/ lääkkeiden antaminen

- Ajanvaraukset lääkäriin asiakkaan tarpeen mukaan, sekä jatkohoidossa avustaminen, myös ohjeiden tulkinta-apua ja tukemista kuntoutumisessa.

- Voinnin seuranta ja yhteistyö muiden hoitavien tahojen ja omaisten kanssa

- Lääkehaut ja viennit apteekista (Olemme siirtyneet lääkerulliin, emme tee lääkejakoja dosettiin)

- Kuulokojeen huollossa avustaminen, patterien haku

- Kuntouttava lähihoito käynnin yhteydessä

-Ravitsemuksesta huolehtiminen

Huom. Teemme kotikäynnillä myös tavanomaisia askareita tarpeen ja toiveen mukaan esim. roskien vienti, postien nouto, pöydän pyyhkiminen ja tiskaus. Autamme myös monissa muissa pienissä, mutta merkittävissä asioissa käynnin yhteydessä toiveen mukaan.


31,45€ + alv. 24%/ h

Mielenterveys- ja päihdepalvelut

Esimerkiksi kiireellinen ja kiireetön keskusteluapu lähihoitajan kanssa, jolla suuntautuminen ollut opinnoissaan mielenterveys- ja päihdepuolelle.

33,06€ + alv.24%/ h

Kuntouttavat kotityöpalvelut

Mukana mahdollistamassa osallistumisesi harrastuksiin ja vapaa-ajan viettoon, kuten esimerkiksi marjanpoimintaan. Lisäksi erilaisia arjen kotiaskareita tehdään yhdessä asiakkaan kanssa aina asiakkaan voimavarat huomioon ottaen. Kannustavaa tekemistä yhdessä arjen keskellä.

Huomioimme aina omaistenkin toiveet ja räätälöimme pakettiamme sen mukaisesti.

31,45€ + alv. 24%/ h


Siivouspalvelut

Ylläpitosiivous

Säännöllistä viikottaista siivousta kodin siisteyden ylläpitämiseksi

(Imurointi, lattioiden peseminen, pölyjen pyyhintä vapailta pinnoilta, saniteettitilojen siivous, pienten mattojen puristelu/ tamppaus)

Jaksottainen siivous    +5€ ylläpitosiivouksen hintaan                                                                                                                             Jaksottainen siivoustyö on ylläpitosiivousta harvemmin tehtävää siivoustyötä, jolla varmistetaan sovittu puhtaustaso kohteessa. Sitä suoritetaan tiloissa määriteltyjen laajuuksien mukaisesti. Tehtävät voivat olla puhdistus-ja hoitotöitä; esim. yläpölyt vapailta tasopinnoilta.

33,06€ + alv. 24%/ h

Remonttisiivous

Rakennuskohteet/ asunnon muutos ja kunnostustöiden aiheuttamat erityissiivoukset

55,80€/ h

Sis. alv

Suursiivous / perusteellinen siivous

Normaalia arjen siivousta vaativampaa siivousta esimerkiksi pitkään pinttyneet liat. Esim. Suihkutilojen vaativammat siivoukset

55,80€/ h

Sis. alv

Pienimuotoiset kuljetukset jätepisteelle

Kuljetukset (yrityksen autolla) jätepisteelle jätemaksun mukaan laskutettavia. Kotitalousroskat (pienimuotoiset) käynnin yhteydessä yleiseen jätekierrätyspisteeseen sisältyy tuntihintaan.

Sopimuksen mukaan

Huomaa

Erikoiskohteissa tarvittavat pesuaineet, välineet ja materiaalit kulloisenkin menekin mukaan. Työhön tarvittavien koneiden lisäveloitus on noin 20-50 euroa/tunti.

Erikoiskohteista kuten muuttosiivous tai kalmasiivous sovitaan erikseen kohteen mukaan hinnoista kun tiedetään kohteeseen vaadittavat välineet/ tarvikkeet ym.

Eritesiivouksesta (pienimuotoisesta) veloitamme erikseen +5€, jotta saamme kertakäyttöliinojen, sekä suojainten/ hanskojen menekin ja erikoispuhdistusaineiden kulut tasattua. Isommat eritesiivoukset suursiivouksen hinnaston mukaisesti ja käytetyn ajan mukaan.


Pihatyöt

Piha- ja puutarhatyöt

Esimerkiksi nurmikon leikkuu asiakkaan omalla leikkurilla

Yrityksen välineillä tapahtuva pihanhoito: Välinevuokra/ lisä +20€/ kerta, polttoainekulut leikkuriin tms. erikseen lisätään hintaan esim. 1l = 2€.

39€/ h

sis. alv

Apumiespalvelut / kiinteistöhuolto

Monipuoliset pienet kodin remonttityöt asiakkaiden välineillä

Yrityksen välinevuokra/ lisä +10€/ kerta.

Varaosat tilattavissa erikseen yrityksen kautta, ne lisätään laskuun erikseen.

39€/ h

sis. alv

Nyt saat meiltä myös tekijät tilattua isompiinkin pihatöihin, joissa on tarvetta esim. kaivinkoneelle tai traktorille. Yrityksessä on mukan maa- ja metsätalousyrittäjä, joka tekee isompiakin konehommia tilaustyönään.

Sopimuksen mukaan


Palvelut yrityksille:

Tarjoamme yllä mainittuja palveluita ja sijaisuuksia myös yrityksille, kaupungille ja kunnalle. Lisätietoja saat jättämällä tarjouspyynnön yrityksen sähköpostiosoitteeseen.